Menù
MENU PETITE DEGUSTATION
PETITE DÉGUSTATION
Crepes valdostana style with ham and cheese
Braised cheek veal & baked potatoes
Crème caramel or ice-cream sundae
€ 28,00 per person
cover charge & service included
MENU GASTRONOMICO VALDOSTANO
MENU GASTRONOMICO VALDOSTANO
minimum 2 people
Crepes valdostana style with ham and cheese
Lemon & vodka sherbet
Psalm roe deer & corneal porridge
Cheese or ice-cream or crème caramel orslice of cake
€ 45,00 per person
cover charge & service included
MENU GASTRONOMICO CHATEAU
Menu Gastronomico Chateau
2 people minimum
Risotto with asparagus and charr
Lemon & vodka sherbet
Chateaubriand of beef with vegetables, corneal porridge & fruits
Cheese or ice-cream or crème caramel orslice of cake
€ 50,00 per person
cover charge & service included
ANTIPASTI
ANTIPASTI
EURO 10,00
—
Assiette valdostana style – tipicals deli
EURO 14,00
—
Dop Bosses’ raw ham
EURO 14,00
—
Oven-roasted polenta with cod fish and lard and honey
EURO 16,00
—
Saumont trout carpaccio , citrus fruits and mustard
EURO 16,00
—
cover charge € 2,00
PRIMI PIATTI
Primi Piatti
Tipical suppe with broth, bread, fontina and broad beans
€ 10,00
—
Casarecce house nade with apple and saucisse
€ 12,00
—
Corneal porridge whit cheese
€ 12,00
—
Crepes valdostana style with ham and cheese
€ 12,00
—
Flat spaghetti with cherry tomatoes, anchivies & taggaisca olives
€ 14,00
—
Risotto with asparagus and charr
€ 15,00
—
cover charge € 2,00
SECONDI PIATTI DALLA CUCINA
SECONDI PIATTI DALLA CUCINA
*Braised cheek veal & baked potatoes
€ 15,00
—
Spring veal escalope Valdostana style & fried potatoes
€ 17,00
—
Psalm roe deer & corneal porridge
€ 18,00
—
cover charge € 2,00
SECONDI PIATTI ALLA LOSA E ALLA GRIGLIA
SECONDI PIATTI ALLA LOSA E ALLA GRIGLIA
Rolled sausage
€ 14,00
—
Grilled spring veal escalope
€ 16,00
—
Beef entrecote
€ 20,00
—
Suckling pig ribs
€ 20,00
—
Fillet of beef
€ 25,00
—
Chateaubriand of beef cadauno
€ 25,00 cad
—
Fillet of deer
€ 30,00
—
With grilled vegetables and fruits
cover charge € 2,00
INSALATE E FORMAGGI
INSALATE E FORMAGGI
INSALATONA VALDOSTANA
lettuce – valerian – lard – walnuts
cherry tomatoes – chestnuts – pears – honey
EURO 13,00
—
INSALATONA DELLA CASA
lettuce – rocket – smoked salmon trout
prawns – almonds – orange
EURO 13,00
—
Aosta Valley Cheese whit house jam
EURO 10,00
—
Grilled vegetables & fruits
EURO 9,00
cover charge & service included
DOPO PASTO E DESSERT
DOPO PASTO E DESSERT
Flan caramel
€ 5,00
—
Home made ice-cream sundae
€ 5,00
—
Cream pudding
€ 5,00
—
Home made slice and cake
€ 5,00
—
Lemon sorbet with vodka
€ 6,00
—
Coustard ice-cream with coffee or chocolate
€ 6,00
—
Tiramisù
€ 7,00
—
Cake chocolate(demi cuit) & pure chocolate in orange jam
€ 7,00
—
Coustard ice-cream with liqueur
€ 7,00
—
cover charge
per informazioni di ingredienti e di eventuali allergeni (allegato II del Reg. CE 1169/2011) presenti nelle ricette e nelle bevande a Vs. disposizione in questo locale siete pregati prima di ordinare di interpellare il personale addetto o consultare l’ultima pagina del menù cartaceo a Vs. disposizione nel locale
Legenda
# = prodotti che possono essere trattati in sede con abbattimento delle temperature.
* = i prodotti, secondo disponibilità, sono freschi; in difetto possono essere trattati con moderne tecnologie del freddo.
Siete pregati di chiedere preventivamente.
** = confezionati con pasta fresca trattata all’origine, per ragioni di qualità, a-18°.
surg. = piatti confezionati con alimenti surgelati.